Vil Du Vite Mer Om Grønn Energi? Se Her!

Vil du bruke grønnere, mer bærekraftige energiformer, men er ikke sikker på hvor du skal begynne? Vil du gjøre en forskjell, men er ikke sikker på om du kan? Du er på rett sted. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære hvordan du kan få mest mulig ut av grønn energi, og hvordan du kan gjøre en forskjell i verden.

For å hjelpe deg å bruke mer grønn energi i hverdagen, ta kontakt med din nåværende energi-eller strøm leverandør for å se om de tilbyr et fornybar energi alternativ. Mange energiselskaper begynner å tilby miljømessig lyd, enda høyere priset energitjenester for å imøtekomme til mer sosialt bevisste individer.

Hvis du reparerer eller erstatter taket, og du har god soleksponering, se til å ha photovoltaic (PV) celler integrert i taktekking materiale. Moderne PV celler er mye mindre merkbar enn eldre stiler. Hvis du dont ‘ bruk alle av det elektrisk utviklet av din hjem, noe nytte selskapene ville aften utleie du mate den rygg inn i system for godskrive imot din regningene.

Når batteriladere og annen elektronikk ikke er i bruk, kobler du dem fra. De kan ikke være i bruk, men elementer som mobiltelefon ladere, bærbare datamaskiner og MP3-spillere trekke energi når venstre plugget i.

Pass på at du dekker vinduene med forheng eller persienner når du ikke er hjemme. Dette kjøler ned huset og senker energiforbruket. Southern vender Vinduer får mest sollys. Dark forheng, eller til og med energieffektive foret forheng, er det beste alternativet.

Start i det små. Selv om du ikke har ressurser for en storstilt grønn energi prosjekt, er det fortsatt skritt du kan ta. For eksempel, solenergi ladere for små elektronikk generelt bare krever at enheten skal være innstilt i nærheten av et vindu for et par timer. Ikke undervurder kraften i et lite skritt.

Som en måte å leve grønnere, kjøpe strøm strimler for hjemmet ditt. I områder der du har flere elektronikk, kan du bruke disse grenuttak som et sentralt knutepunkt der du kan slå av all makt til disse elektroniske enheter når de ikke er i bruk. Hvis du for eksempel har et hjemmekontor, kan du ved å plugge inn datamaskinen, skriveren, den trådløse ruteren og bordlampen i et strøm bånd, slå av alle med en enkelt svitsj når du er ferdig med dagens arbeid.

Slå av alle apparater. Når du ikke bruker apparater i hjemmet ditt, gjør det til en vane å slå dem av når den ikke er i bruk. Elementer som fjernsyn, datamaskiner og lys bør alle være av slik at du kan hindre uønsket energibruk. Ikke bare er dette bra for å bruke mindre energi, din elektriske regningen vil være mye mindre også!

Selv bare én person som strever etter å bruke grønn energi kan gjøre en stor forskjell. Når selskaper ser flere forbrukere som bruker grønn energi, vil de arbeide for å møte kundens behov. Dra nytte av det du har lært i denne artikkelen og oppsøk mer miljøvennlige energiformer. Det er aldri for sent å bli grønn.