Gode Råd Om Hvordan Du Kan Leve Grønnere

Du har kanskje hørt om grønn energi, men du er ikke helt sikker på hva det betyr. Ser ikke lenger enn denne artikkelen for å finne ut hva du bør vite om grønn energi. Følgende artikkel vil lære deg hvordan du kan innlemme grønn teknologi i hjemmet ditt miljø.

Når du handler for nye apparater, velger du de der energistjernerangeringen er i det mest effektive området. Selv om du ikke har råd til nye apparater, kan du velge nye deler til gamle apparater som er mye mer effektive og vil hjelpe dine gamle apparater med å spare penger og energi som nye.

Du kan dra nytte av solenergi uten å investere i kostbar installasjon. Betalende oppmerksomhet til vinduet plassering, isolasjon og landskapsforming er nok. Bli kvitt noen trær som kastet en skygge på hjemmet ditt, legge til flere vinduer hvis et rom er for mørkt og legge isolasjon i veggene for å beholde solens varme.

Bytt ovnen med en som har Energy Star-forseglingen på. Du kan spare 15 til 20 prosent på måneden energikostnader hvis du kjøper en svært effektiv ovn. Du kan til og med få en føderal skattekreditt som vil bidra til å dekke kostnadene for din nye ovn!

Vær oppmerksom på watt som brukes i ditt hjem. Det er enheter som watt assistenten eller Kill-A-watt som kan overvåke din wattstyrke og hjelpe deg å se hva som er forbruker energi. Du kan se hvor mye energi det bruker, ved å koble apparatet til det. Dette gjør at du vet hvor mye det koster å betjene en enhet.

En måte å hjelpe til med å redusere energi er ved hjelp av solcellepaneler i ditt hjem. Solenergi utnytter kraften fra sola som deretter brukes til å gi energi til ting som å få varmt vann, tørking klær og holde hjemmet varmt om vinteren. Solenergi er også forurensning gratis og bidrar til å senke carbon footprint sammen med andre klimagasser og forferdelige utslipp.

Hvis mulig, prøv å bruke en bærbar datamaskin, snarere enn en stasjonær. Og hvis batteriet er fullt på den bærbare datamaskinen, må du ikke ha det koblet til laderen. Stasjonære datamaskiner er kanskje en av de største energien brukerne i hjemmet ditt, og det er derfor å ha en bærbar PC er gunstig.

Hvis du ønsker å «gå grønne» og gjøre din del for å bidra til å redde miljøet, har du mange alternativer. For eksempel, rengjøring din ovn filtre hver måned og skru ned varmen når du ikke er hjemme vil øke effektiviteten av ovnen din. En annen måte å spare energi, og penger, er å sette varmtvannsberederen er temperaturen på 120 grader. Uansett hvor liten, hjelper alt!

Vel, nå kan du se hva grønn energi handler om, og du bør være i stand til å bruke den i ditt eget hjem. Ved å innlemme tips og teknikker i denne artikkelen, kan du også begynne å bruke grønn energi. Miljøet, og lommeboken, vil både takke deg for å bruke denne teknologien.